4 betűig ezüst vagy arany neves nyaklánc

Ezüst saját neves nyaklánc, névlánc 4 betűig, választható névvel. A feltüntetett ár az ezüst verzióra vonatkozik. Amennyiben aranyból szeretnétek, kérjük a megjegyzésbe tüntessétek fel, és keresni fogunk Titeket az ár pontos egyeztetése miatt.

Cikkszám 4betus_az
Szín Ezüst vagy arany
Finomság 925-Ezüst vagy 14Kt arany
Magasság Kb 1cm-es nagybetűk
Hosszúság 45cm lánc + medál
Nincs
Készlet Raktáron

időpont

Időpontfoglalás

személyes konzultációra

Szeretnél személyesen tanácsot kérni tőlünk? Add meg elérhetőségeidet és azt az időpontot, amikor be tudsz fáradni debreceni üzletünkbe. A megbeszélt időpontban nem kell sorban állnod, várakoznod, garantáltan csak rád figyelünk!

Szeretnék időpontot kérni

Kiszállítás

kiszállítás

Csomagkézbesítő partnerünk gyorsan és megbízhatóan juttatja el Hozzád a csomagot, a szállítási idő a feladást követő 24 óra. A megrendelt termékek biztonsága érdekében minden csomagra értékbiztosítást kötünk.

 

Csomagküldés utánvétellel: 2490 Ft
Csomagküldés előre utalással:
1990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben: díjtalan

 

Cseregarancia

garancia

  • Élettartam garancia a gyártási anyagminőségre.
  • Ha az eljegyzési gyűrű mérete nem megfelelő, a természetes drágaköves (nem szintetikus eredetű) gyűrűk esetében első alkalommal díjmentesen méretre igazítjuk. Milyen költségek merülhetnek fel?
  • Ha nem tetszik a kiválasztott ékszer, amennyiben még nem használtátok, szívesen kicseréljük. (Az egyedileg gyártott és gravírozott ékszerek kivételével.)