Japán sósvízi AKOYA gyöngy karkötő

Eredeti sósvízi prémium minőségű AKOYA gyöngy karkötő, mely a Japán partokról származik. Minden egyes szem gondosan egymáshoz van válogatva. A gyöngyök méretei közötti tűréshatár mindössze 0,5mm. A zárszerkezet 14 karátos fehéraranyból van.

Cikkszám Au13364
Szín Fehér
Finomság 14 karátos arany
Szélesség 8 mm
Hosszúság 19 cm
Súly (gr) 1 darab
Készlet Raktáron

1 készleten

Kérlek válaszd ki a megfelelő méretet:

időpont

Időpontfoglalás

személyes konzultációra

Szeretnél személyesen tanácsot kérni tőlünk? Add meg elérhetőségeidet és azt az időpontot, amikor be tudsz fáradni debreceni üzletünkbe. A megbeszélt időpontban nem kell sorban állnod, várakoznod, garantáltan csak rád figyelünk!

Szeretnék időpontot kérni

Kiszállítás

kiszállítás

Csomagkézbesítő partnerünk gyorsan és megbízhatóan juttatja el Hozzád a csomagot, a szállítási idő a feladást követő 24 óra. A megrendelt termékek biztonsága érdekében minden csomagra értékbiztosítást kötünk.

 

Csomagküldés utánvétellel: 1990 Ft
Csomagküldés előre utalással:
1490 Ft
Személyes átvétel üzletünkben: díjtalan

 

Cseregarancia

garancia

  • Élettartam garancia a gyártási anyagminőségre.
  • Ha az ékszer mérete nem megfelelő, a természetes drágaköves (nem szintetikus eredetű) gyűrűk esetében első alkalommal díjmentesen méretre igazítjuk. Milyen költségek merülhetnek fel?
  • Ha nem tetszik a kiválasztott ékszer, amennyiben még nem használtátok, szívesen kicseréljük. (Az egyedileg gyártott és gravírozott ékszerek kivételével.)