Domború külső-belső 2,5mm széles fehér aranyból

Klasszikus modell a legmodernebb techológiával ötvözve, prémium minőségben, hogy tökéletes gyűrűt kaphassatok. A gyűrűk kívül belül is domborúak (komfort belső), és teljesen forrasztás mentesek. Az anyagvastagságuk megnövelt (1,2-1,3mm), így biztosak lehettek benne, hogy nem fognak deformálódni, és bírni fogják az erősebb mindennapi igénybevételt. A feltüntetett ár egy átlagos 54-62-es méretekre vonatkozik, eltérő méretek esetén a kalkulátorunk segítségével kiszámíthatjátok a várható árát a gyűrűknek.

Ebből a karikagyűrűből minden méretet raktáron tartunk, hogy azonnal ki tudjunk szolgálni Benneteket.

Cikkszám Comfort C25F
Szín Fehér arany
Finomság 14 karátos arany
Szélesség 2,5mm
Nincs benne kő, de igény szerint kérhetitek swarovskival vagy gyémánttal is.
Súly 4,12 gr
Fazon Kívül-belül domború
Készlet Raktáron

Előleg összege:

30.000 Ft

Kérlek, válaszd ki a megfelelő méretet:

  • Férfi méret
    • 0 Ft
  • Női méret
    • 0 Ft

A férfi és női méret összesen: Ft/pár

Az itt szereplő ár a méretek alapján kikalkulált tájékoztató ár. A pontos végösszeg a gyártás alatt maximum 5% mértékben eltérhet a jelenleg megadottól. Köszönjük megértéseteket.

Információ az Arany karikagyűrű megrendeléséhez

A karikagyűrűk rendelésénél egy előleget kérünk el Tőletek, ennek az összege 30.000,-Ft. A rendszerünk igyekszik a méretek alapján egy megközelítő árat kikalkulálni a kész gyűrűkre, de fontos tudnotok, hogy egy minimális (5%) eltérés még így is előfordulhat. Ezt akkor tudjuk meg, amikor a kész gyűrűket a pontos súlyuk meghatározásához mérlegre tesszük. Ezután a végösszegről tájékoztatunk Titeket, és az előleggel csökkentett hátralévő részt kell majd rendezni a szokásos fizetési módok valamelyikével.

időpont

Időpontfoglalás

személyes konzultációra

Szeretnél személyesen tanácsot kérni tőlünk? Add meg elérhetőségeidet és azt az időpontot, amikor be tudsz fáradni debreceni üzletünkbe. A megbeszélt időpontban nem kell sorban állnod, várakoznod, garantáltan csak rád figyelünk!

Szeretnék időpontot kérni

Kiszállítás

kiszállítás

Csomagkézbesítő partnerünk gyorsan és megbízhatóan juttatja el Hozzád a csomagot, a szállítási idő a feladást követő 24 óra. A megrendelt termékek biztonsága érdekében minden csomagra értékbiztosítást kötünk.

 

Csomagküldés utánvétellel: 1990 Ft
Csomagküldés előre utalással:
1490 Ft
Személyes átvétel üzletünkben: díjtalan

 

Cseregarancia

garancia

  • Élettartam garancia a gyártási anyagminőségre.
  • Ha az ékszer mérete nem megfelelő, a drágaköves gyűrűk esetében első alkalommal díjmentesen méretre igazítjuk. Milyen költségek merülhetnek fel?
  • Ha nem tetszik a kiválasztott ékszer, amennyiben még nem használtátok, szívesen kicseréljük.