+36 30/725 1160 Rólunk Üzleteink Kiszállítás Garancia Kapcsolat
U Regisztráció
0

cart

Kosár

Lepd meg kedvesed!

Egy ékszer soha nem fantáziátlan ajándék – épp ellenkezőleg. Egy aranyba zárt emlék: egy nyaklánc, egy karkötő, egy fülbevaló mindig arra emlékezteti a viselőjét, akitől ajándékba kapta. Jól tudjuk, hogy egy aprócska ékszer is hatalmas örömet tud okozni. És nemcsak annak, aki kapja: épp olyan nagyszerű érzés azt látni, hogy megtaláltuk a tökéletes ajándékot a szeretett nő számára.

Párja születésnapja, névnapja közeledtével, nagyobb ünnepek környékén sok kedves férfi vásárló tér be hozzánk, hogy ajándékként egy gyönyörű ékszert vásároljon kedvesének. A választáskor azonban bizony sokszor elbizonytalanodnak, nem tudják a méretet, nem biztosak benne, hogy a kiválasztott ékszer valóban tetszene-e a párjuknak.

Ha te is bizonytalan vagy, akkor vásárlás előtt érdemes átfutnod rövid útmutatónkat, amely praktikus tanácsokkal lát el, hogy könnyebb legyen a választás és garantált legyen a siker.

  • Légy jó megfigyelő: nézd meg, melyek a kedvenc ékszerei, miket visel szívesen. Így te is könnyebben el tudsz indulni, hogy milyen ékszert válassz neki.
  • Ha gyűrűt szeretnél vásárolni, akkor amíg nincsen otthon, vagy esetleg fürdik, húzd fel az egyik gyűrűjét az ujjadra, és jegyezd meg, hogy meddig ment fel. Nálunk az üzletben már gyerekjáték lesz ez alapján megállapítani a pontos méretét.
  • Ha nincsen csomagolási ötleted, bízd ránk magad, rengeteg szép dobozzal és apró trükkel állunk rendelkezésedre.
  • Ha nem tudod milyen színű kő legyen az ékszerben, azt javasoljuk maradj a fehérnél. Örök klasszikus, szépen csillog bármilyen nemesfémben, és jól passzol minden öltözékhez. Így biztos lehetsz benne, hogy mindig viselni fogja.

ecsedi-ekszer-lepd-meg-kedvesed-2

  • Karkötő vagy nyaklánc esetén, ha nem tudod a méretet, inkább egy kicsit hosszabbat válassz. Kivenni mindig sokkal könnyebb, mint hozzátenni valamihez. Ez természetesen meg sem fog látszani az ékszeren.
  • A nők szeretik a csillogást, és ez így is van rendjén. Bátran válogass mutatósabb, szebb ékszereink közül. Meglátod, a hatás nem marad el.
  • Ha tanácstalan vagy és nincs ötleted, akkor nyugodtan bízd ránk magad. A hosszú évek alatt már megtanultuk, hogy mik a sikeres és bevált ajándékok. Így egy kis beszélgetés alapján pontosan tudni fogjuk, hogy mi kell a Te kedvesednek.
  • Légy előrelátó. Különlegesebb vagy egyedi ékszer készítése esetén fontos, hogy hagyj időt nekünk is a munkára. Ez az jelenti, hogy legkésőbb 2-3 héttel az átadás előtt, gyere el hozzánk.