+36 30/725 1160 Rólunk Üzleteink Kiszállítás Garancia Kapcsolat
U Regisztráció
0

cart

Kosár

A tökéletes karikagyűrűt keresitek?

Az esküvő egy csodás, kitüntetett nap az életetekben, amelynek szervezésekor minden apró részletre odafigyeltek, mindent nagy gonddal választotok, számtalan döntést hoztok. Mindezek közül talán a karikagyűrű megtalálása a legkülönlegesebb feladat, hiszen a házasságotok olyan jelképe lesz, amelyet tíz, húsz, harminc év múlva is nap mint nap viselni fogtok. Ezért nem szabad olyannal beérnetek, amit nem éreztek tökéletesnek. Olyat kell választanotok, amelyet évtizedek múlva is boldogan és büszkén viselhettek, amely illik hozzátok, kifejezi egyéniségeteket. Engedjétek meg, hogy segítsünk nektek a választásban! Több száz karikagyűrűt adtunk már át, de mindegyiket ugyanolyan alapossággal és szeretettel készítjük, mint az elsőt – hiszen nekünk ez már a sokadik, de nektek az egyetlen és legfontosabb.

 

ecsedi_ikon_garancia

Élettartam-garancia

Biztosak lehettek benne, hogy a gyártás során a legtökéletesebb technikával és eljárással készülnek a gyűrűitek. Semmi anyaghiba, semmi tévedés.

ecsedi_ikon_tanacsadas

Szakértő tanácsadás

Hosszú évek tapasztalata alapján az igényeiteket maximálisan figyelembe véve vezetünk el benneteket a számotokra tökéletes karikagyűrűkhöz.

ecsedi_ikon_gravirozas

Ingyenes belső gravirozás

A gyűrűitek belsejébe a kívánt szöveget, dátumot belegravírozzuk, hogy méginkább személyessé tegyük azt.

ecsedi_ikon_ajandek

Értékes ajándékok

Ez legyen meglepetés, mindig azon vagyunk, hogy mégtöbbet adhassunk Nektek. 

 

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

személyes konzultációra

Szeretnél személyesen tanácsot kérni tőlünk? Add meg elérhetőségeidet és azt az időpontot, amikor be tudsz fáradni debreceni üzletünkbe. A megbeszélt időpontban nem kell sorban állnod, várakoznod, garantáltan csak rád figyelünk!

Szeretnék időpontot kérni

 

landing_uzleteink

Debreceni üzlet

Fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon tőlünk, azt érezve, hogy hozzáértő, kedves kiszolgálást kapott, exkluzív környezetben. Karikagyűrű-kínálatunkat ennek megfelelően a legnagyobb gonddal válogattuk össze, és kollégáink mindig készen állnak arra, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal adjanak választ a kérdéseitekre.

Debrecen, Piac u. 57.
Telefon: +36 30 725 1160 E-mail: info@ecsediekszer.hu
Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 9.00-17.00, szombat: 9.00-13.00

 

 

Ajándék
Wellness kupon

Mindig azon dolgozunk, hogy többet, jobbat tudjunk vásárlóinknak adni, ezért szeretnénk értékes ajándékokkal kedveskedni nektek, amelyet csak nálunk kaphattok meg. Minden nálunk vásárolt arany karikagyűrűhöz – többek között – egy két főre szóló, 35.000 Ft-os kedvezménykupont adunk ajándékba a zalakarosi Aphrodite Hotelbe! A kupon felhasználásának részleteiről személyesen vagy telefonon is érdeklődhettek.

landing_kuppon

 

 

 

Karikagyűrű kínálatunk