+36 30/725 1160 Rólunk Üzleteink Kiszállítás Garancia Kapcsolat
U Regisztráció
0

cart

Kosár

Garancia

Minden termékünk kivétel nélkül hivatalos, magyar disztribútortól származik, így nyugodtan bízhatsz azok magas minőségében és a gyors, precíz, garanciális ügyintézésben.

Élettartam garancia

Ékszereinkre élettartamra szóló minőségi, illetve származási garanciát vállalunk, melyet a termék mellé csatolt minőségi tanúsítvánnyal igazolunk. A tanúsítvány tartalmazza az ékszer pontos leírását, súlyát, finomságát, a kövek fajtáját és minőségét, valamint az egyedi azonosítóját. Minden ékszerünk a jogszabályban hivatalos magyar fémjelekkel van ellátva, ezzel is igazolva a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által megkövetelt minőséget. A garancia kiterjed még a gyártás során keletkezett anyaghibára, öntési hibára foglalási hibára. A használat során bekövetkezett sérülések, kopások, elszíneződések általában javíthatók, de ezek már nem tartoznak a garancia hatálya alá.

Óráinkra 1 év garanciát biztosítunk

Óráinkra alapvetően 1 év szerkezeti, illetve elemre vonatkozó garancia jár, kivéve ha ezt külön fel nem tüntetjük. (Pl.: van olyan márka ahol 2 év a garancia). Mindezek természetesen rendeltetésszerű használat mellett értendők. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban a 49/2003. (VII. 30.)GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

A garanciális igény abban az esetben érvényesíthető, ha a megvásárolt termék hiánytalanul, dokumentumaival és a számlával együtt kerül vissza hozzánk.

Méretre igazítás

Abban az esetben ha a megvásárolt ékszer/óra mérete nem megfelelő, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, díjmentesen méretre állítjuk, vagy ha szeretnéd ki is cseréljük egy másik termékre. Ezt a lehetőséget a vásárlástól számított 3 hétig tudjuk biztosítani , ha az órát/ékszert nem használtad és sérülés, illetve karcolásmentesen visszajuttatod hozzánk.

100% pénzvisszafizetési garancia!

A 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával élhet a Vevő a vásárlástól számított 14 napon belül. Ez esetben cégünk köteles a teljes vételárat visszafizetni a Vevőnek legkésőbb 30 napon belül, akkor, ha az ékszer/óra karcolásmentesen sérülések nélkül kerül vissza hozzánk, papírjaival. A visszaküldés költsége ilyenkor a Vevőt terheli.